WINKEL

Zoekt u een houtkachel? Bezoek dan eens onze showroom in Oude Tonge, op het eiland Goeree overflakkee.

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verkoop van houtkachels. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld tuincentra en bouwmarkten die houtkachels erbij doen. Dat houdt o.a. in dat wij u nog met raad en daad van dienst kunnen zijn en ook dat ene verloopstuk of die specifieke muurbeugel kunnen leveren.

Een vloerplaat op maat en in de door uw gewenste kleur gespoten of een aangepaste beugel etc. wordt in eigen beheer gefabriceerd tegen zeer schappelijke prijzen. Daartoe beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats en ruime vakkennis.

Door onze opleiding, ervaring en betrokkenheid bij het product is de opkomende internetverkoop van alle mogelijke producten die op dat moment in de belangstelling staan geen echte bedreiging. Het gezegde goedkoop is duurkoop gaat maar al te vaak op. Goede voorlichting, correcte prijzen, vakkundige installatie en bovenal goede service achteraf zorgen ervoor dat wij op dat gebied een begrip zijn geworden in Nederland. De vele tientallen, vaak zeer positieve,  recensies die u wij graag met naam en toenaam ter beschikking stellen, moge daarvan het bewijs zijn.

Alles opgeteld zal blijken dat u bij een toegewijd bedrijf nauwelijks duurder uit bent dan wanneer u via internet en/of andere constructies tot de aanschaf en installatie van een houtkachel overgaat. Ook gerenommeerde aannemers zijn vaak niet echt thuis op het gebied van rookkanalen voor houtkachels. Het gebrek aan kennis en opleiding word vaak afgedaan met de opmerking dat men dit al jaren zo doet. In de praktijk blijkt dan maar al te vaak, dat men er te licht over heeft gedacht of  juist te zwaar waardoor er onnodige kosten worden gemaakt. Het gezegde luidt niet voor niets: Ieder zijn vak. Vanzelfsprekend hangen wij bij u thuis dan ook  geen deur af etc., maar laten dit over aan de aannemer. Overigens gebeurt het betonboren ook in eigen beheer, iets waarin wij jarenlange ervaring hebben.