WERKPLAATS

Feitelijk is niet de showroom maar de werkplaats het hart van Woodflame.

Kan vrijwel elk bedrijf kachels verkopen, kachels maken kunnen maar heel weinig bedrijven. Zo hebben wij bijvoorbeeld van de Jacobus 9 (met toestemming van de fabrikant) een exacte kopie gemaakt welke niet van echt te onderscheiden is.

Deze is echter van aluminium en derhalve zeer licht. Potentiële klanten die twijfelen of dit model wel tot zijn recht komt in hun interieur kunnen de kachel dan in huis “uitproberen”. Het vervoer kan, door het geringe gewicht, eenvoudig op de achterbank of in de kofferbak van de auto gebeuren.

Voor de fabricage hiervan beschikken wij over diverse metaalbewerkingsmachines o.a. een knipschaar 3000 – 6mm, kantbank Safan, Jorg wals tot 8mm, zetbank 2 meter, Tig en CO2 lasmachines, diverse hydraulische persen en ponsmachines, beugelzaag, bandschuurmachine, puntlasmachine, glassnijmachine, uithoeker, draaibank, glasschuurmachine, polijstmachine etc.

Tel daarbij nog op de mogelijkheid om computergestuurd plaatstaal te snijden, professioneel te stralen en te poedercoaten en Woodflame kan  terecht een uitzondering in kachelland genoemd worden.

IMG_4590IMG_4598